Fullt hus in the penthouse

Och så har ännu en vecka nästan försvunnit förbi. Äntligen har jag tagit tag i min träning igen och tränat nu tisdag, onsdag och torsdag. Idag behöver min kropp vila, har mördat mina stackars lår två dagar i rad, men det känns hur som helst skönt att vara igång.

Annars har som sagt Karin varit på besök och förgyllt min vardag. Detta och diverse andra omständigheter har resulterat i vindrickande både onsdag och torsdag. Sömn är ingenting jag prioriterar jättehögt just nu, men det gäller verkligen att ta vara på sommarkvällarna.
Igår anmälde jag mig till naturkunskap b på komvux och ska tydligen börja redan om några veckor. Får se hur det löser sig med jobbet, men det borde lösa sig. Det är bara två halvdagar i veckan tror jag.

Idag har jag varit och hälsat på min lilla Sara som är nyopererad och trött. Även om det bara var blindtarmen så är det alltid läskigt när ens nära och kära måste ligga på sjukhus. Ikväll ska jag stänga på jobbet och efter det kommer Lottas syster med vänner på besök. Dom ska ha en liten "storsdags-weekend" i Stockholm, så då kommer dom och övertar lägenheten. Denna vecka har det verkligen varit fullt hus här, skulle kanske börja ta betalt per natt? Nejdå, jag trivs bäst när det springer folk här, då får jag en anledning att städa också. På tal om det så är det nog dags att försöka få ordning på det här stället innan kvällen...

Evig vänskapskärlek

Min lilla semestervecka är över och sammanfattningsvis vill jag nog ändå säga att det var riktigt nice. Avslutades med lite för mycket alkohol i lördags och en otroligt seg söndag. Dock lyckades jag ta mig in till staden och träffa min underbara fd fru Anna under söndagskvällen och träffa henne för första gången sedan innan jag åkte till NY. Det är underbart med vänner som man vet finns där för en genom allt, oavsätt om man pratar varje dag och bor ihop eller om man inte lyckas ses på ett halvår. I höst hoppas jag på att få dansa lite för henne när hon vikarierar här och var.

I söndags kväll kom Karin hit också och flyttade in i Lottas rum. Vi hjälper varandra att göra saker som måste göras, håller varandra sällskap och tittar på SYTYCD. Nu back to the TV.

RSS 2.0