Flyttvecka!

Nu är det lagom kaos i lägenheten, men ännu mer i mitt huvud. Jobbade 2,5 h på Flex och hann göra lite för många fel känner jag, men men, det är väl så man lär sig?
Planeringen har väl inte varit den bästa på senaste tiden, så denna vecka består av jobb på ica, jobb på flex, dansklass med mina småtjejer, halvhysteriskt flyttpackande och rensande, panikplugg inför prov på onsdag. Ovanpå detta ska vi hämta nyckeln till lägenheten imorgon och sen ska ju själva flyttlasset köras på lördag och helst borde jag hinna dansa ett par gånger under veckan också?

Det är med andra ord dags att sova för att palla med.
L

Balett baby!

Nu är jag frisk igen och har börjat träna balett igen efter att ha varit "balett-fri" i nästan ett halvår. Jag smiter runt lite här och var och dansar för min fina Anna och det känns grymt att få hitta kroppen igen. Igår var jag på DC och tog klass för Annette också, men efter en serie av hopp-diagonaler krampade mina inre vadmuskler ihop sig så jag nästan inte kunde gå. Även om jag tycker jag börjat ganska försiktigt så har nog mina vader fått en liten chock och det är tur att jag inte har hoppat så mycket i alla fall.

Det största som hänt de senaste veckorna är dock att jag fick ett mail från Flex Sports Club om att nu behöver dem mig där. Så nu har jag börjat komma in och lära mig lite smått om vad jag ska göra där. Det känns hur kul som helst att få vara i en ny miljö och lära sig nya saker. Efter jul kommer jag alltså plugga och jobba extra på Flex och det ska bli så skönt att inte behöva jobba kvar på ICA.

Nu måste jag koreografera till mina barn i eftermiddag och sen ta mig ut och handla lite mat. Ikväll blir det mer balett, hoppas att vaderna pallar trycket.




Sjukdag

Jag tänkte börja träna ordentligt den här veckan och försöka komma i form igen. Det började bra med ett grymt pass tillsammans med Anna, men sen var det stopp. Det var som om kroppen väntade på att jag skulle börja träna och då passa på att bli sjuk. Så sen dess har jag varit förkyld och imorse kände jag att det fick vara nog och tog en dag hemma i soffan för att kurera mig ordentligt. Så här sitter jag och tittar på halvdåliga tv-program, äter satsumas, dricker te med honung och en massa vatten. Jag hoppas på att orka diska och ta mig ner och handla lite.
L

Happy Halloween

Helgen har varit ledig och bjudit på en härlig Halloween-fest här in the penthouse. Sista festen här innan flytten, och sen lär det bli mindre fester hos LoL. Här i ringen är det inga grannar som klagar eftersom det alltid finns någon som är värre, haha. Helt otroligt att vi verkligen aldrig fått några klagomål. Inte för att det brukar gå så vilt till egentligen, men vi har ändå haft en del fester under dessa 1,5 året. Här bjuder jag på lite bilder från Helenes, Kristins kameror.





Visst har Kristin gjort ett grymt jobb med sminkningen och visst såg vi äckliga ut?
L


RSS 2.0