Bort med sommarhullet

Ja, men sommaren verkar vara en tid på året som jag ofta går upp några härliga grill- och glasskilon. Speciellt som jag tydligen inte har motivation att träna när solen skiner. Men nu ni! Idag var först passet på gymmet på över en månad. Benen fick sig en riktigt omgång och nu är jag igång. Nu har jag bestämt mig, nu börjar träningen och snart borde jag väl börja dansa lite också. Känner mig motiverad att komma i grym form. Synd bara att jag aldrig är motiverad för det inför och under sommaren så man är snygg i bikinin. Hm, kanske någonting att satsa på inför nästa sommar?

Regn och mys

Gårdagskvällen spenderades med att titta på bilder och berätta om mina och Helenes äventyr under denna vår. Lagom mycket vin intogs och när regnet kom på balkongen var det faktiskt mysigt att tända massa ljus i vardagsrummet igen.



Ikväll blev jag lovad gratis inträde på Pride-området, men pga regnet så behövde herr Cajdert inte jobba och då fick jag och fru Cajdert inga biljetter. Det slutade med en riktigt bra film i myskläder hemma hos samma fina par. Inte fy skam med regn och hemmamys helt enkelt. Speciellt inte när man blir bortskämd och hemkörd till dörren.







Jag förstår mer och mer hur viktigt det är att välja vilka man vill dela med sig av sin tid med. Ibland räcker inte tiden till så man hinner träffa ens dem man vill, så varför lägga den på att ens svara på sms från människor som tagit för mycket tid av ens liv redan? Tack alla underbara vänner och min underbara familj som förgyller mitt liv!


Sail away with me

Det blev en kort, men mysig tur med båten. Jag kom ut med vaxholmsbåt igår vid lunchtid och vi kom hem redan idag nu på eftermiddagen. Vi fick i alla fall en riktigt fin dag igår med fin segling, sol, god mat, kortspel och mys. Imorse när vi vaknade spöregnade det och eftersom det ryktades att regnet kommit för att stanna så bestämde vi oss för att göra det motsatta. Det var bara att gå för motor i regnet hem.

Nu väntar matlagning och en Helene som är på väg över. Äntligen är hon hemma igen från Sydafrika!

Vad gör man en semestervecka hemma i Stockholm om det ska bli dåligt väder? Jag hoppas att det inte blir så dåligt som dom säger. Nu skiner faktiskt solen på min balkong i alla fall. Man kanske skulle gå ut och sätta sig med ett glas vin?



Semester och regn - Svensk sommar på riktigt?

Just nu funderar jag över var jag ska bo om två månader, vad jag ska plugga, vad jag ska söka för jobb, vad jag tycker är viktigt, om och vad jag ska träna - helt enkelt vad jag vill göra med mitt liv.

Så länge njuter jag av den svenska sommaren med underbara vänner. I förra veckan var fantastiska Mia här, det fick mig att sakna New York lite, men samtidigt kände jag igen hur mycket jag älskar sommaren i Stockholm. I lördags kväll började min enda veckas semester och det firades med att regnet började falla för första gången på över en månad. Tack...! Jag hoppas på bättre väder för imorgon åker jag ut i skärgården och möter upp min pappa med fästmö. Alla verkar tycka det är en bra idé att förlova sig just nu, oavsätt om man är 22 eller 57. Stort grattis bästaste pappa och Kerstin!

Idag letar jag efter en tvättstuga eller i alla fall en tvättmaskin att panik-låna.




Grattis Josefin <3 Johnny



Vilket underbart vackert par ni är och vad härligt det är att ni bestämt er för att ni vill spendera era liv tillsammans. Stort grattis till er båda, ni är fantastiska.
Tack för att jag fick ta del av er fina förlovning och lyckas få bilder på första kyssarna som förlovade.

RSS 2.0