Ta tag i dig själv kvinna!

De senaste veckorna har jag känt mig så fruktansvärt understimulerad så jag inte vetat vart jag ska ta vägen. Det började med att jag var sjuk och fortsatte med fruktansvärd trötthet som sedan ledde till att jag fastnade i att bara ligga hemma framför Gilmore Girls. Kanske låter skönt och mysigt? Inte i min värld, jag klättrar på väggarna! Det blir inte bättre av att min lilla Lotta lämnat mig ensam här hemma också.

Hur som helst, nu känner jag att jag är på rätt väg igen. Idag har varit en underbar dag i solen i stan tillsammans med Martina med mycket givande konversationer och mys. Nu på kvällen tog jag och Sandra en av våra berömda raskisar och bevisade att man kan få folk som tutar efter en i Sverige också. Det krävs tydligen bara att man sätter på sig ett par tajts och tar sig en powerwalk?

Imorgon börjar resten av veckan, som innebär jobb under dagtid. Dags att vända tillbaka dygnsrytmen med en käftsmäll? Kommer vara jobbigt att gå upp halv 7 imorgon kan jag garantera! Hur som helst, nu är det dags att börja ta vara på dessa långa härliga sommardagar och kvällar. Godnatt


First day at work

Ja precis, första dagen på jobbet efter 6 dagar ledigt/sjuk. Det var verkligen inte lätt att kliva ur sängen idag för att öppna på jobbet ska jag säga. Inte var det lättare när man satt och mådde illa halva dagen pga trötthet och mensverk. Hur som helst, det var en kort dag som avslutades vid klocan 3 så man ska verkligen inte klaga. Planen var att komma hem och ta lite mellanmål och sen sätta sig och få lite solsken på balkongen. Jag kom aldrig ut då jag somnade i soffan i en timme och sen var det dags att sätta igång med disk och matlagning. Så kan det gå, men är man trött så är man.

Nu sitter jag här själv och har läst alla miljarder bloggar och andra underhållande hemsidor som jag fastnat för under mina slappa dagar jag har bakom mig. Gud vad det är lätt det är att fastna i att inte göra någonting när man varit sjuk och inte orkat göra någonting annat på ett tag. Men imorgon är det middag med Martina planerad i alla fall, det ska bli mysigt. Inga fler dagar som denna, otroligt tråkigt inaktiv har jag varit och slöseri med solen framförallt!

Är nog dags att ta fram sommarlistan och skräpa till sig!

Bättringsvägen

Idag mår jag faktiskt mycket bättre och febern verkar äntligen ha givit med sig. Ska bara se till att ta det lugnt några dagar till så den fortsätter hålla sig borta.
Dagen är tänkt att jag ska spendera med Sandra med mys i soffan och på balkongen med kanske någon film, massa gott, en ansiktsmask och framförallt massa tjejsnack. Lite senare under eftermiddagen kommer lilla Bella hem från New York. Tänk det har gått över en månad sen jag kom hem och nu har alldeles strax även hon avslutat sitt äventyr. I alla fall för den här gången.

Jag och Sandra på våra vanliga äventyr

Jätten Lena och söta Bella i vår f.d lägenhet i Brooklyn. Redo att åka in och festa på Manhattan

Johan <3 Tina

Helgen i Linköping är förbi och bröllopet var helt perfekt verkligen. Så himla vackert och en jättetrevlig och rolig fest! Stort stort GRATTIS till Johan och Tina!

Tyvärr hade jag feber som kom och gick som den ville under hela helgen och igår mådde jag verkligen riktigt dåligt. Idag är jag dock på bättringsvägen och med lite vila till så ska jag nog vara på topp snart. Idag blir andra dagen framför tv:n och det är verkligen så otroligt mycket tråkigare än första. Åtminstone på förmiddagen då det enda som visas är repriser från gårdagen. Skitkul...! Jag hoppas hur som helst på att vara tillräckligt frisk på torsdag så jag kan gå tillbaka till jobbet. Jag har nämligen inte riktigt råd att vara borta speciellt mycket därifrån.

Nu ska jag nog rota fram en film från Lottas dator eller kanske försöka läsa lite i någon bok. Jag kommer nog på någonting att sysselsätta mig med. Annars kan jag ju göra som igår, terra Sandra på jobbet med onödiga sms. Känns som en plan!


RSS 2.0